HorseNet
HorseNet on ravivalmentajan valmennus- ja ajopalkkiolaskutusta automatisoiva työkalu. HorseNetin osat ovat asiakkuuden hallinta, hevostietojen hallinta, tuotetietojen hallinta, laskutus, reskontra ja raportointi. Ohjelmisto sisältää myös valmiit liitännät pankkiohjelmasta sekä Hippoksen starttitietokannasta. Pankkiohjelmasta saadaan suoritukset päivitettyä reskontraan ja Hippoksen starttitiedostosta päivitetään ajopalkkiotapahtumat laskutukseen. HorseNet on johtava taloushallinnon työkalu ravivalmennustoimialalla Suomessa. Liity sinäkin joukkoon !

ShipNet
ShipNet on huolitsijan toimistotyökalu, jolla hallitaan kaikki huolintaan liittyvät toimistotapahtumat: laivaukset, vienti- ja tuontitullaukset ja laskutus. Laivausosio tuottaa laivauksessa tarvittavat asiakirjat: konossementit, perämieskuitit, manifestit, lastierittelyt ja laivaustilastot. ShipNet sisältää satamavarastotoiminnot, kuten tavaran vastaanoton, varastosiirrot ja laivauksen sekä varastointiaikaraportit.
Tullausosio tuottaa tavaran tuonnissa ja viennissä tarvittavat asiakirjat: saapumisilmoitukset, tuontitavaran tullaus- ja tullausarvoilmoitukset sekä vientitavaran tullausilmoitukset jatkosivuineen. Laivauksen dokumentit tulostuvat tyhjälle A4-arkille ja tullausilmoitukset esipainetuille virallisille lomakkeille. ShipNet sisältää myös laskutuksen, maksusuoritusten kirjauksen ja avoimien saatavien seurannan.